tirsdag 3. juli 2012

Nå er vi i Alaska!

Endelig har turen startet! Flyreisen hit gikk greit. Den var lang og kjedelig, men det var vi foreberdet på. Det som var og fortsatt er VELDIG kjedelig, er at vi ikke har fått kofferten vår. Ikke ennå; et døgn etter landing. Vi så den sist i Seattle. Derfor har vi vært på en liten shoppingrunde i dag.
Vi håper fremdeles på at den skal dukke opp. Det er en del ting i den kofferten vi gjerne skulle hatt tak i.....
Men for å snakke om noe morsomt, så har vi hentet motorsyklene våre på FedEx på flyplassen! Det gikk elegant. Bent var godt forberedt med ferdig utfylte dokumenter og godkjente søknader. Hyggelig betjening både der og på US Customs, og veien imellom tok vi som dagens trim!

Nå har vi først vært hos FedEx og så skal vi til tollen som er der...et sted...

Så skal vi  tilbake til FedEx som er der.


Ja, dit. MED stempel på papirene!

 Her er det!

Liza (som vi tror kanskje ikke har truckførerbevis ;)), kjører pakkene så langt ut på parkeringen som hun kan komme! Hun var veldig hyggelig : )

Alt er i skjønneste orden!

Får alt på rett plass.


Bent tar en liten testrunde. Alt fungerer.

Yess! Let`s paddle!

Ready to go!
2 kommentarer:

  1. Så flott at syklene var som de skal! Mangler vel bare drivstoff nå?:-)) Savner dere fortsatt kofferten?? Den dukker nok snart opp. Det skjer vel ofte at den kommer litt "etter". Jeg krysser fingrer (og tær) for det! I dag er det godt og varmt i gamlelandet og vi har en følelse av at sommeren er her:-) Klem til dere begge fra "søster"!

    SvarSlett
    Svar
    1. Nyt sommerdagene nå da! Vi venter fortsatt på kofferten... : \ klem

      Slett