lørdag 28. juli 2012

Cassiar Hwy

For å komme videre sydover har vi to valg; Alaska Hwy eller Cassiar Hwy. Vi valgte Cassiar fordi vi ønsket å kjøre innom Stewart og Hyder. Stedet er kjent for Salmon Glacier og en elv hvor man kan komme tett innpå bjørner som fisker laks. Håper vi er heldige og får se noen!

Spennende!

Frokost på et hjemmetrivelig sted/bensinstasjon ; )

Mye skog har vært utsatt for brann og landskapet
 blir spesielt og vakkert på sin måte.
Her ved Blue Lake hvor vi lunsjet og badet : )

Tatogga Lake. Et morsomt sted hvor vi overnattet på campingplassen.
Et røft spisested fylt med utstoppede dyr. Veldig god mat.Totogga Lake.

Frokost .

Bensinstasjon.

Kveldskos : )

4 kommentarer:

 1. Mer og mer spenning! Og så mange bilder! Det må jo ligge massevis av tid i håndteringen av denne fine bloggen. Kjempefint for oss! Sol her i dag. Midd. hos Pauline, kaffe i Storhøa. Klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir bedre og raskere for hvert innlegg. Det er så mye vi har lyst til å dele, men vi kan jo ikke ta med alt ; ) Hils til Medagarden. Klem fra oss : )

   Slett
 2. Fantastisk hvor mye dere opplever! Veldig morsomt å se så mye fine bilder! Har dere sol hele tiden?? Her har det vært overskyet og kjølig i dag, men vi har hatt med Sebastian på sjøen og fått to fine makreller.. og to krabber på brygga! Ingen bading; så veldig godt ut der dere plasket rundt!
  I morgen er det jobb igjen - en uke - og så er det Øddø igjen. Desverre var jeg langt fra Skype`n i går..! Men prøv gjerne igjen! Jobber efta tom onsdag og natta resten av uka.
  DEN frokosten dere inntar!! Det må vel bli noen joggerunder etter den...
  Kos dere videre og håper svartbjørnen nøyer seg med hvitkløver på resten av turen deres også!
  Klem:-))

  SvarSlett