fredag 1. juni 2012

Forberedelser: Tur til Nordkapp

Vinteren 2010/2011 bestemte vi oss for å gjøre en test-tur. Det var flere ting vi følte behov for å sjekke ut og vi bestemte oss for å kjøre til Nordkapp i  sommerferien.
Det var jo et mål i seg selv, å ha vært på Nordkapp. I tillegg ville vi få se mer av det vakre og eksotiske landet vårt. Vi hadde også behov for å teste en del utstyr til mc`n, bekledning, campingutstyr og om kroppen tålte å sove på en tynn madrass! For det er noe av turen vår nå, at vi skal tilbringe de fleste nettene i telt.
 
Å sitte på en motorsykkel i lengre tid, hadde vi sjekket ut på en treukers tur rundt Alpene sommeren før. Da kunne vi begge ha snudd i døra når vi kom hjem. Vi stortrives med å være på reise med motorsykkel og det var da vi for alvor skjønte at vi ville realisere drømmen om å gjøre en skikkelig langtur. Når forholdene tillater det, og før leddene blir for stive til å ligge på luftmadrass!

Turen til Nordkapp og Lofoten ble en fantastisk flott opplevelse og vi er glade for å ha sett mesteparten av vårt langstrakte land før vi begir oss ut i verden. Nomadelivet passet oss overraskende bra. Det er mange år siden vi sa at teltlivet var over for vår del. Heldigvis kan man forandre mening!

Her er en link til bloggen vår fra Nordkappturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar